Preview Architect@Work 2019

Axilo biedt nieuwe perspectieven voor designers

De beurs "Architect@Work" is de hoogmis voor elke architect, interieurbouwer en designer. Ook Häfele zal opnieuw als vaste waarde aanwezig zijn op de beurs van donderdag 9 t.e.m. vrijdag 10 mei 2019 in Kortrijk Xpo en dit met standnummer 175.

Tijdens de 9de Belgische editie zal de aandacht gericht zijn op het vernieuwde sokkelafstellingssysteem "Axilo™". Eindelijk een regelbare oplossing voor de designtrend van ultra lage sokkels (tot 35 mm!) bij maatwerkmeubels. Zo biedt Häfele met Axilo™ extra ademruimte voor de designer. Met een lagere -minimalistische- sokkel krijgt een meubel soms een heel ander karakter, dus ontwerpers weten deze nieuwe mogelijkheden zeker te smaken. Kom het effect zeker ervaren op de beursstand.

Bovendien gebeurt met het Axilo™-gereedschap de afstelling voortaan ergonomisch en snel vanaf de voorzijde, manueel of elektrisch, zonder de waterpas uit het oog te verliezen. Iedere installateur en meubelbouwer spaart hiermee uren tijd! Kom het zelf ontdekken en uittesten op onze stand!

Daarnaast zijn er voor Axilo™ nieuwe types bevestigingsplaten, nóg kortere sokkelvoeten en speciale toebehoren. Deze verruimen nog maar eens het toepassingsgebied zonder de hoge prestaties (belasting tot 150 kg) te verliezen. Op de beursstand zijn deze laatste nieuwigheden effectief te zien en te bespreken.