Slido – een uniek interieur creëren

Als ruimteverdeler, tegen schuine daken of in beloopbare kleerkasten: er is nauwelijks een schuifdeuroplossing die zich niet laat realiseren met het Slido systeem. En dat met voortdurend nieuwe details die gegarandeerd indruk maken op uw klanten – zoals bijvoorbeeld de unieke middenvleugeldemping bij meervleugelige deuren.


De juiste oplossing voor elke toepassing

 

​​​​​​​

 

Slido Furniture

Slido Furniture biedt oplossingen voor alle soorten schuifdeuren voor meubels. De verschillende productfamilies biedt de grootst mogelijke keuze aan beslagoplossingen.

Naar het Slido Furniture assortiment

Slido Room

Slido Room structureert en scheidt ruimtes. Met doordachte technologie en een breed scala aan design- en toepassingsmogelijkheden wordt elke ruimte een multitalent.

Naar het Slido Room assortiment

Slido Wall

Slido Wall zijn onze mobiele scheidingswandsystemen die grenzen doen verdwijnen: in glas of met hout, schuivend of vouwend, transparant of ondoorzichtig, geluiddempend of niet-geïsoleerd, manueel of elektronisch.

Naar het Slido Wall assortiment

Slido Door

Met zijn ruimtebesparende functie geeft Slido Door ruimtes een nieuw gevoel van openheid en laat dankzij de uitgebreide designmogelijkheden ook alle creatieve vrijheid.

Naar het Slido Door assortiment

Uw voordelen:

  • Sneller gemonteerd dankzij uniforme boorpatronen en afstanden. Voorgemonteerde componentengroepen maken het gemakkelijker voor elke serieproductie.
  • Gestandaardiseerd en daardoor efficiënter in serieproductie. Hetzelfde apparaat voor verschillende draaggewichten, met en zonder demping. Voor schuifdeuren, vouwschuifdeuren of draaideuren.
  • Schaalbaar in een modulair systeem. Van standaard tot premium, de configuratie is kinderspel en kan razendsnel worden aangepast.